yvesjoris.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
De moeite waard
 
 google  Yves' blog 

 
 
 
   
 
Fuji
Vorige zaterdag trokken we nog eens naar de Sun Wah en Sawasdee om onze portie thaise curries aan te vullen. Een uurtje rondwandelen in de die geuren is gewoon slecht voor de spijsvertering, want zodra we buitenkwamen, knorden onze magen op het ritme van de stationair draaiende en steevast verkeerd geparkeerde wagens in de Van Wesenbekestraat. Aan de overkant van de Sun Wah troffen we het restaurantje FUJI aan. Nieuw, maar ja, je kan in die buurt niet wandelen zonder een nieuwe winkel aan te treffen. Een multiculturele buurt die zeker aan een revival bezig is. Nu ja, de Fuji dus.
 
Lunch aan 16.50 €: eat as much as you can. Maar met een kleine zenopmerking. Bestel wat je maar wil, maar als je het niet opeet, dan rekenen we het extra aan. Een mooie gedachte die toch bijdraagt tot een zekere mate van matigheid.
 
De teppan yaki zalm en tonijn waren heerlijk, de sushi's krakend vers en smakelijk, de kippensateetjes succulent (zo nu heb ik dat woord nog eens kunnen gebruiken), de groene thee werd naar believen bijgevuld.
 
Een meer dan degelijke keuken die zeker mag rekenen op onze terugkeer.
 
Adres niet gevonden op internet, maar loop maar even rond met je neus in de lucht. In de Van Wesenbekestraat zal je niet bedrogen uitkomen.
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl