yvesjoris.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
De moeite waard
 
 google  Yves' blog 

 
 
 
   
 
Diogenes' ton
Naar aanleiding van de maand van de Filosofie gaat schrijver-performer Geert Beullens vanaf zaterdag 31 maart een week lang in een ton wonen in boekhandel De Groene Waterman.
Net zoals Diogenes zal Geert Beullens een week lang enkel een witte mantel dragen en alleen maar druiven en brood eten. In tegenstelling tot de oude Griek zal hij zijn intrek nemen in een oude whiskyton. Als het daar te warm wordt, zal hij net zoals Diogenes wel helemaal naakt zijn. Zijn behoefte zal hij niet op straat doen, integendeel: sanitaire redenen zijn de enige waarvoor zal hij de ton mag verlaten.
De hele week lang kunnen bezoekers bovendien bij de Diogenes van Antwerpen terecht met alle mogelijke filosofische problemen.  U kan het hele verblijf ook volgen op een webcam die te zien zal zijn op de website Diogenes in Antwerp ( http://www.diogenesinantwerp.blogspot.com ).
Officiële start: zaterdag 31 maart om 13u30
Daarna kan u hem vanaf maandag 2 april tot en met zaterdag 7 april bezoeken van 9u30 tot 18u tijdens de openingsuren van boekhandel De Groene Waterman.
Daarnaast geeft hij ook een filosofisch handboek uit met daarin de antwoorden op alle belangrijke filosofische vragen: "Zo is het (en niet anders)".
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl